PRINTADO Recomandam Summer is coming! Cele mai tari tricouri Game of Thrones
tricouri game of thrones

Summer is coming! Cele mai tari tricouri Game of Thrones

Pentru ca iubim tricourile, dar si trend-urile de calitate, Printado iti face cunostinta cu cea mai cool colectie de tricouri Game of Thrones.

De ce Game of Thrones? Ei bine, pentru ca statistic lucrurile stau cam asa: milioane de fani pe intreg mapamondul, 38 premii Emmy, 7 regate, 8 sezoane, 3 dragoni, si un Tron de Fier.  Si cu o nota de 9,5 pe IMDB, unde sa nu uitam, votantii sunt foarte critici. Asta ca sa mentionam doar o parte. GOT a ajuns un adevarat fenomen cultural. Publicul de pe toate continentele urmareste cu sufletul la gura soarta casei Stark, Lannister, Baratheon in timp ce toti se lupta pentru a controla Westeros.

Amplasat pe continentele ficționale din Westeros și Essos, Urzeala Tronurilor urmează un conflict dinastic. Batalia se da intre casele concurente pentru succesiune la Tronul de Fier al celor 7 Regate. Complotul bine mesterit, actiunea epica, accentele de mitic dar si jocul actoricesc desavarsit, au contribuit la succesul care a depasit cu mult asteptarile producatorilor. Aa si sa nu uitam de bataliile cu jaw dropping , personajele superbe si dragonii masivi. GOT reuseste sa ne taie respiratia cu fiecare episod. Nu exista scena sau replica irosita, fiecare detaliu este incredibil de pus la punct. Si te face sa te intrebi constant ce va urma in urmatorul episod. Da, este fara doar si poate o capodoperba a cinematografiei. Un serial cu adevarat „addictive”.

Personajele insolite, inteligente si bine conturate te fac sa te indragostesti iremediabil. De pilda, Daenerys- Mother of Dragons, sau cutezatorul Jon Snow se numara printre cele mai adulate personaje din istoria cinematografiei.  Asa ca daca esti fan drama, caractere inspirationale, fantastic si nu numai, Game of Thrones e clar si pentru tine!

Tricouri Game of Thrones by Printado

Si cum deseori ni se intampla sa dorim sa impartasim cu lumea intreaga ceea ce iubim, iata ca nici tricourile GOT nu fac exceptie. Au devenit un accesoriu la moda pentru fanii din intreaga lume, ba mai mult, doar moda tricourilor i-a convins si pe altii, mai sceptici, sa urmareasca serialul.

Asa ca te invitam sa arunci o privire printre modelele de tricouri Game of Thrones. Mai ales ca vara e aproape! Care este preferatul tau?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns