PRINTADO Evenimente Tricouri personalizate cu Happy Tree Friends

Tricouri personalizate cu Happy Tree Friends

Cine n-a auzit de Happy Tree Friends? Cred ca nu exista om pe aceasta lume, apartinand generatiei actuale care sa nu stie care e faza cu acest desen animat. Ce stim cu totii? Ca este unul dintre cele mai sadice desene animate, tocmai de aia, se poate spune ca acesta nu este tocmai un desen animat destinat celor mici. Cu toate astea, HTC (acronimul pentru Happy Tree Friends) s-a bucurat de un imens succes printre cei ce indragesc desenele animate si produsele de animatie in general.

Ca drept dovada ca aceasta serie a atins cote maxime de popularitate, ca pana si Google-ul, astazi, 21 iunie 2011, si-a personalizat aspectul folosind imaginea celor de la HTC. Ca si istorie a acestei animatii sadice, totul a inceput in 1998, atunci cand expertii in flash de la Mondo Mini Shows au decis ca e cazul sa scoata desenele animate din conul lor de umbra si sa le personifice asa cum niciun alt producator nu a reusit. Fireste ca aici este vorba tot de desen grafic combinat cu skill-urile operatorilor de flash. Ca si fapt divers in ceea ce privete acest desen animt, este bine de stiut ca el are ca si caracteristici lipsa unui limbaj concret al personajelor, le comunicand destul de rar, atunci cand o fac preferand mai mult sa se foloseasca de mimica si gestica decat de cuvinte propriu-zise.

Ca orice animatie de succes, iata ca si in cazul asta putem sa vorbim depre tricouri personalizate ce le infatiseaza pe celebrele personaje animate de la HTC. Tricourile personalizate cu aceste imagini devin din cale afara de cautate si de apreciate, tocmai de aia, noi nu putem decat sa incurajam miscarea.

printado (1)printado (2)printado (3)printado (4)printado (5)printado (6)

 

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns