PRINTADO Design Tricouri re... printate!

Tricouri re… printate!

Tricouri personalizate sunt la mare cautare, asa cum bine stiti. Tocmai pentru ca ele se pot asorta la absolut orice tinuta (mai nou, cel putin – in anii trecuti nici nu ne puteam inchipui ca tricoul va deveni elementul de vestimentatie cel mai uzitat, ca sa zic asa, dar iata ca totul este posibil si ca minunile se intampla). Tocmai din acest motiv,  numarul site-urilor ce vand tricouri personalizate este in crestere, atat la noi in tara cat si in afara. Dupa cum bine stiti, si noi ne ocupam cu fix aceasi activitate, din motivul acesta, ne simtim competenti sa ne dam cu parerea despre subiect. Desi piata tricourilor personalizate este in crestere si la noi in tara, putem spune cu tarie ca in afara fenomenul deja prezinta un business de zile mari. Ce e cel mai interesant este ca la ei, spre deosebire de „la noi”, se pune mare accent pe unicitate, pe munca artistilor grafici, ceea ce este cu adevarat excelent.  Cei de dincolo de granite sunt pur si simplu devoratori de tricouri, daca imi permiteti o asa exprimare.

Ei si trecand peste acest lung intro, va spun ca exista afara un site ce comercializeaza tricouri personalizate. Unul mare. Si se numeste Threadless. Ei, si-n asta dezordine de idei (lol) am observat o chestie foarte faina pe la ei pe-acolo. Au obiceiul sa reprinteze cele mai populare tricouri. Populare? Da, da, alea ai vandute, mai cerute… mai purtate, etc! Un fel de remember the best, am zis eu… Si oamenii de la Threadless fac lucrul asta sapatamanal, ceea ce face timpul sa se scurga mai incet. Stiti voi, cand avem parte de multe evenimente, parca timpul e mai plin, in concluzie, e mai diluat. Sau asa pare, cel putin.

Bun, si iata tricourile ce le-au reprintat ei saptamana asta. Vreau sa va zic ca sunt cel putin doua tricouri personalizate ce te lasa fara suflu. Si da, ma refer la cel cu pisicuta galbena. Ma refer si la cel cu bufnitele pe creanga, dar si la cel cu monstrul din dulap (sau, ma rog, asa il vad eu – si-mi place).  Dar, ca sa mai lungesc vorbaria mult pentru ca vorba lunga, saracia omului (spuneti-le asta si politicienilor, ca la ei se pare ca nu se aplica), am sa va arat asa, in carne, oase, textila si biti care sunt tricourile pe care Threaldess le scoate la reprintat.

Et, voila!

tricouri personalizate
Threadless
tricouri personalizate
tricouri personalizate
tricouri personalizate
tricouri personalizate
tricouri personalizate
Threadless
Threadless
Threadless
Threadless
Threadless

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns