PRINTADO Recomandam Un artist grafic de nota 10: Alvarejo

Un artist grafic de nota 10: Alvarejo

Cautand chestii pe internet, am dat peste un artist grafic ce m-a facut sa zic: uite, domnule, asta e arta! Cum sa va spun, in zilele noastre, cam greu mai gasesti arta adevarata. Multi au pretentia de a face asa ceva, dar putini chiar reusesc sa indeplineasca aceasta misiune: de a crea arta. Iar daca este vorba despre arta grafica, computerizata, ei, cu atat mai mult se complica lucrurile si se increngareaza discutia.

Pe cine am gasit? Pai, el se numeste (sau, ma rog, asa isi spune) Alvarejo, e un spaniol de 31 ani si pur si simplu are ce-i trebuie pentru a putea fi numit artist. Sincera sa fiu, nu ma pot hotari care anume din design-urile lui imi place mai mult. Sa fie cel cu Mozart? Sa fie cel ce discurile? Sau poate cel cu gandacelul-masinuta ce impinge celebra bulina de colo-colo? Sau, sa fie de fapt toate! Ideea e ca ar merge niste tricouri personalizate de zile mari utilizand aceste imagini grafice. Cu siguranta am vorbi aici despre imagini personalizate unice si nu ne-am mai bate capul ca si vecina cutare sau prietenul cutarel are tricou ca noi. Cam acelasi lucru pe care si noi, astia de la Printado il practicam pe aici prin tara.

Ei, dar, revenind la design-urile lui Alvarejo, ce pot sa spun este ca ele debordeaza de originalitate. Daca metoda folosita pentru a le desena nu iese cu nimic din sferele normalului, cu siguranta imaginatia si ideea desprinsa din ele da peste cap absolut orice.

Despre Alvarejo, ce pot sa va spun, decat ca lucreaza, ca majoritatea artistilor grafici cu cei de la Threadless (prietenii stiu de ce) si ca face mare trafic pe-acolo. Cunoscut in toate lumea este, contracte frumusele a avut, talent are, imaginatie cat carul. In concluzie, haideti sa aruncam si-o privire peste operele grafice ale omului. Nu stiu despre voi, dar pe mine si pe colegii mei ne-a dat pur si simplu peste cap. Poate pentru ca are atatea in comun cu noi!?

 

tricouri personalizate (1) tricouri personalizate (2) tricouri personalizate (3) tricouri personalizate (4) tricouri personalizate (5) tricouri personalizate (6) tricouri personalizate (7) tricouri personalizate (8) tricouri personalizate (9) tricouri personalizate (10) tricouri personalizate (11) tricouri personalizate (12) tricouri personalizate (13) tricouri personalizate (14) tricouri personalizate (15) tricouri personalizate (16) tricouri personalizate (17) tricouri personalizate (18) tricouri personalizate (19) tricouri personalizate (20) tricouri personalizate (21) tricouri personalizate (22)

 

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns