PRINTADO Design Tricourile polo, noua moda pentru femei!

Tricourile polo, noua moda pentru femei!

Moda feminina in ceea ce priveste tricourile feminine s-a tot schimbat de-a lungul vremii. Citeam undeva cum ca acum ar fi la moda de mare efect tricourile de tip polo. Noi nu zicem nu, ba chiar ni se par destul de interesante. Desi e vorba despre tricouri, se poate spune ca acestea cumva combina eleganta cu comoditatea tricourilor. In aaceasi masura se poate spune ca femeile au dat iama in sifonierul barbatilor, pentru ca, pe langa eleganta casual, aceste tricouri de tip polo mai prezinta si o anume masculinitate. Desi, haideti sa nu ii spunem asa, termenul cel mai potrivit fiind totusi cel de androginitate.

Nu trebuie sa ne temem de un asa termen avand in vedere ca in zilele noastre, tocmai androginitatea ofera acel plus de stil unei garderobe, totul in ziua de astazi fiind extrem de versatil. Au fost „prinse” purtand tricouri polo Tyra Banks, Paris Hilton sau chiar rebela Amy Whinehouse. Astfel, acestea sunt doar cateva din exemplele celor celor ce aua les sa isi asorteze tinutelor vestitul tricou cu guler. In aceasta ordine de idei, ne place tricoul polo!

Dintre cele gata existente pe piata, se gasesc cele clasice,  de culori terne, cat si cele colorate in tonuri vivace, estivale. Cele negre sunt sunt pentru cei ce doresc un look usor sofisticat, dar si trendy in acelasi timp.

Partea frumoasa e ca aceste tricouri se pot combina intr-un mod absolut exceptional cu niste pantaloni scurti de efect, insa si cu o fusta sport. Cu toate astea, asortand culorile cum trebuie, se pot combina si cu articole vestimentare ceva mai sobre, asa cum am zis mai devreme.

tricouri personalizate (1) tricouri personalizate (2) tricouri personalizate (3) tricouri personalizate (4) tricouri personalizate (5) tricouri personalizate (6)

 

 

 

 

 

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns