PRINTADO Cum se fabrica Vectori gratuiti pentru designeri

Vectori gratuiti pentru designeri

Cea mai mare avantaj in a fi artist grafic este ca ai cunostintele necesare pentru a face arta in sensul ei digital, pentru ca, da exista asa ceva! Odata ce te apuci de genul asta de munca, e clar ca nu ai nicio scapare si esti blestemat (intr-un fel frumos, fireste) sa faci asta toata viata ta. Vectorii pot deveni molipsitori. Ideea principala este sa iti placa ceea ce faci. Fireste ca pasiunea ta pentru arta grafica, poate fi monetizata, la un moment dat, avand in vedere ca aceasta grafica se poate transforma, daca este asamblata cum trebuie in adevarate modele pentru tricouri.

In fiecare zi imi urmaresc colegii de munca, sa ved ce si cum fac. Ce observ? Oamenii astia sunt chiar fericiti cu ceea ce fac si asta e cel mai important lucru de pe fata pamantului. Atunci cand esti fericit cu ceea ce faci, altul este tonusul de viata si cu siguranta ca si buna dispozitie.

Despre vectorii gratuiti, ce sa va spunem, ei ajuta foarte mult designerii in confectionarea modelelor de tricouri personalizate. Daca sunt pusi cap la cap cum trebuie, putem sa va garantam ca iese ceva magnific. Puteti gasi astfel de imagini sub forma gratuita, asa cum am mentionat mai sus, dar si platind pe site-urile autorizate, ori chiar cumparandu-i de la sursa. De exemplu, asa cum facem si noi. Facem grafica si o vindem  la varianta de pachete. Cu toate astea, avem si noi variante de vectori gratuiti pe care ii dam spre integrare in desing-uri, insa nu permitem revinderea lor in starea bruta. Fireste ca majoritatea celor care ii  ofera gratuit cer acelasi lucru, iar noi incurajam respectarea drepturilor de autor.

Ca sa dam si niste exeple concrete, iata un site ce ofera astfel de imagini. Asa ca, daca va intereseaza grafica, acesta ar fi unul din locurile de unde va puteti aproviziona. Sau, o puteti face direct de pe site-ul nostru, Printado.ro.

vectori
Vectori free
tricouri personalizate
Imagini free
Imagini free
Imagini free
Imagini free
Imagini free
Imagini free
Imagini free
Imagini free
Imagini free

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns