PRINTADO By Printado La lansarea albumului 2 de la VH2, fanele au purtat tricouri PRINTADO

La lansarea albumului 2 de la VH2, fanele au purtat tricouri PRINTADO

Este bine cunoscut faptul ca de curand, in Silver Church, trupa VH2  si-a lansat cel de-al doilea album din cariera. Desi in mod obisnuit ne-am fi asteptat ca aceasta lansare sa aiba loc mult ai devreme, cei de la VH2 au dovedit ca nu musai cantitatea conteaza cat calitatea. Cu toate ca numarul de albume nu este tocmai unul impresionant de mare, cei de la VH2 si-au demonstrat in timp valoarea inestimabila. In aceasta ordine de idei, albumul „2” s-a intamplat. Si da, am pus si noi umarul, asa cum ne pricepem mai bine.

Sa dezvoltam putin subiectul. Fanele au dorit in mod expres ca cei de la VH2 sa stie cat de mult sunt iubiti, astfel, ele au ales sa faca o surpriza celor ce i-au inspirat timp indelungat. Tot in aceasta ordine de idei, fanele au purtat tricouri cu VH2. Ceea ce e cu adevarat inedit este faptul ca fanele au facut tricourile la PRINTADO. Astfel, ne-am jucat putin cu grafica, am adaugat un pic de personalitate, et voila: tricourile aferente lansarii de album erau gata.

Cand am primit oferta de a pune umarul la bataie, am zis, ok, hai s-o facem! Si nu ne pare rau deloc! Pentru ca am vazut fotografiile fanelor entuziasmate, am vazut reactii frumoasa, am vazut oameni fericiti!

Iata tricourile! Iata fanele! Iata un concert ce a fericit multi oameni. Dupa cum se observa tricoul alb dar si cel roz pal cu grafica monocroma este modul nostru de a contribui la fericirea unor oameni.

printado (1) printado (2) printado (3) printado (4) printado (5)

 

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns