Culoare
Tematica

Tricouri bărbați

 
1 2 3 4 5
  3 - 9

Blog

Stilul baggy se intoarce! 6 moduri in care sa porti tricouri oversized

Stilul baggy se intoarce! 6 moduri in care sa porti tricouri oversized

90`s are back! Si cand spunem asta, nu ne referim la walkman sau la jocul Super Mario, ci la stilul hip hop sau skatewear. Si cum moda nu mai tine cont de aproape nicio granita sau regula, astazi ne concentram pe tricouri oversized. ...

Descriere

În garderobă oricarui bărbat se poate găsi cel puțin un tricou, fie el simplu, cu guler în V sau polo. Indiferent că stilul tău este unul clasic, casual sau sport, tricoul este acea piesă vestimentară pe care întotdeauna te poți baza și pe care o poți asorta cu ușurință. Pentru asta, îți punem la dispoziție o varietate de tricouri pentru bărbați, cu printuri și mesaje inedite.

În topul căutărilor, când vine vorba de îmbogățirea garderobei, sunt tricourile nonconformiste, care ne transmit ceva, versatil.

La capitolul tricouri bărbați și nu numai, trendurile în modă se dovedesc a fi pline de îndrăzneală și masculinitate totodată. Printre favoritele noastre, rămân tricourile personalizate, care s-au dovedit a fi de-a lungul timpului nu doar un cadou original la nevoie dar si un articol care intoarce capete.

Un mesaj cool pe tricoul de sală sau un design minimalist pentru o ținută casual, ar putea avea un impact mai mare decât te aștepți.