PRINTADO By Printado 8 martie - ziua cadourilor personalizate!

8 martie – ziua cadourilor personalizate!

8 martie ziua cadourilor personalizate

Dragi barbati de pretutindeni, dupa Craciun, Ziua Indragostitilor si Dragobete, nu-i asa ca sunteti nerabdatori sa vina si ziua de 8 martie? Noi stim ca raspunsul este unul pozitiv, de aceea vrem sa venim in ajutorul vostru, si nu numai, cu cateva idei de cadouri personalizate de 8 martie care ar putea sa va salveze timp pretios.

Luna martie este despre primavara, despre flori si martisor, dar mai ales despre mame si femeile dragi din viata noastra.

Primavara incepe cu ELE!

Pe 8 martie este momentul oportun de a marturisi, intr-un fel sau altul, cat de mult inseamna ELE pentru noi. Fie ca vorbim de mama, sotia, iubita sau sora, este cu adevarat un bun prilej sa le multumim pentru dragostea lor neconditionata, ca ne-au fost alaturi in momente dificile si ca ne-au oferit tot suportul lor cand am avut nevoie cel mai mult.

Desigur, va incurajam sa le bucurati cu atentia voastra zilnic dar de Ziua Internationala a Femeii sa le acordati un pic mai multa atentie decat de obicei. 😊

Tocmai pentru ca stim ca nu de putine ori intervine nelipsita “pana de idei” in astfel de ocazii, vrem sa aducem inspiratia care fie sa inlocuiasca clasicele martisoare & buchete de flori, fie sa le complementeze.

Idei de cadouri personalizate

Este cunoscut faptul ca fiecare femeie este unica, diferita. La fel si preferintele acestora, astfel ca este foarte greu sa gasesti un cadou universal; insa un lucru este cert: cu tricouri personalizate nu vei da gres.  Si nici daca alegi cani personalizate sau alte articole, dar hai sa le luam pe rand.

La Printado ne place sa combinam utilul cu placutul. In ce sens? Pai in cazul de fata, in luna martie  daruim muuulte flori. Ce ar fi insa daca florile ar rezista mai mult de cateva zile intr-o vaza? Cum? Nimic mai simplu: alegi un tricou personalizat cu florile ei preferate sau din zecile de modele cu motive florale ce le vei gasi aici. Poti chiar sa adaugi si un mesaj simpatic si VOILA – cadoul de 8 martie e gata!

Flori rezistente – checked

Tricou fain si practic – checked

Zambet pe buze – checked 😊

Si aceasta e doar o singura idee de cum ai putea sa-i faci ziua mai frumoasa.

In categoria – cadouri 8 martie – mai pot intra cani personalizate cu fotografii sau mesaje, un tablou canvas personalizat care sa-i aminteasca mereu cat de speciala e sau poate chiar o sacosa personalizata din panza, practica si ecologica.

Asadar, tu cum iti vei surprinde persoanele dragi pe 8 martie? Clasicul martisor sau un martisor personalizat?

Printado va ureaza o primavara frumoasa si un Happy Martisor Day!

PS. Nu uita ciocolata! 😊

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns