PRINTADO By Printado Masca de gura personalizata, fii in trend!
masti de gura personalizate

Masca de gura personalizata, fii in trend!

Masca de gura a capatat un avant foarte mare in piata fashion de peste hotare. Dar, ce parere ai despre o masca de gura pe care o poti personaliza, care sa spuna mai multe despre tine de fiecare data cand o porti?

 

In ultima perioada ne-am gandit cum ar fi sa avem propriile masti de gura personalizate, iata aici cateva dintre modelele cu care ne mandrim:

masti de gura personalizate
De ce sa porti o masca de gura personalizata?

1. Pentru a spune mai multe despre tine;
2. Pentru a te proteja de virusii din aer;
3. Pentru a fi in trend.

 

Cum sunt realizate mastile de gura?

Avand cusaturi elegante, sunt confectionate in Romania din material textil ce are la baza o cantitate mare de bumbac pentru a putea fi printate direct in tesatura (DTG). Durata de viata a printului va fi cat cea ma mastii. Masca va putea fi spalata de cate ori este nevoie sa fie curatata!

Recomandarea noastra este spalarea o temperatura de maxim 40 grade C si calcarea sa nu fie facuta pe print.

 

De ce ai nevoie de o masca de gura?

Mastile de gura sunt echipamente pentru protectie sau pentru a proteja mediul de lucru de riscul de contaminare. Acopera gura si nasul si ofera un confort sporit in utilizare, o buna filtrare a bacteriilor.

 

Vrei si tu masti de gura personalizate?

Aici ti-am pregatit toate modele care, credem ca, o sa iti placa! Fii protejat intr-un stil elegant prin care poti spune mai multe despre tine!

 

Ce spun specialistii despre purtarea mastii de gura?

Aici, este un articol in care se recomanda purtarea mastii de gura ca unul dintre factorii care te protejeaza de cel mai actual virus, COVID-19, pe langa acesta fiind si spalarea mainilor de mai multe ori de-a lungul zilei, evitarea atingerii ochilor, nasului si a gurii cu mainile murdare si evitarea contactului cu persoanele bolnave.

3.2/5 (66 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns