PRINTADO By Printado Cadouri de Valentine’s Day sau Dragobete?
cadouri de Valentine's Day

Cadouri de Valentine’s Day sau Dragobete?

Indiferent ca veti sarbatori dragostea la un nivel international, de Valentine’s Day ori intr-un mod traditional, de Dragobete, sau poate chiar deloc, cert este ca luna februarie este etichetata drept luna cea mai romantica din an. Inimi rosii suspendate prin magazine, reclame la cele mai fancy cadouri de Valentine’s Day, slagare de genul “love is in the air” si lista e luuunga si continua!

Stim ca sunt destui indragostiti care deja celebreaza dragostea zilnic fara nicio ocazie, dar si care o vor face intr-una din aceste zile, la fel sau poate un pic mai mult decat de obicei.

Cadouri de Valentine’s Day personalizate

Nu ai cum sa gresesti cu ele, tocmai pentru ca sunt personalizate si stii ce-i place jumatatii tale. Mai mult decat atat, poti alege sa transmiti cele mai frumoase si sincere sentimente, folosindu-te de animatii, imagini si chiar texte transpuse pe un set de tricouri personalizate.

Desigur, obiectul personalizat este mai putin important si ai o multitudine de optiuni din care sa alegi, dar atunci cand cadoul este si practic, impusti doi iepuri dintr-un foc.

Despre tricouri personalizate cu impact emotional

Fie ca vorbim despre un tricou sau hanorac personalizat, o cana, sau poate o sacosa din panza, farmecul unui cadou personalizat consta in mesaj. Transmiti ca nu ai luat primul obiect ce ti-a iesit in cale, din magazinul de la coltul strazii, ci ca te-ai implicat sa faci un cadou pe gustul ei sau al lui, care livreaza mai mult decat un obiect in sine. Livrezi zambete pe chipul celui care despacheteaza. Pana la urma asta este scopul final, nu? 😊

Si pentru ca ne place sa suprindem noi sarbatoarea, si nu invers, stim cat este de important sa nu cumperi cadourile pe ultima suta de metri. In acest fel nu vei fi tentat sa le pui in cos pe repede-inainte, sa alergi de colo-colo prin magazine sau sa fii presat de timp.

In ideea aceasta, pentru a scapa de aglomeratia din magazine si haosul din acea perioada, Printado iti propune alternative mai “sanatoase”: shopping-ul online din confortul propriei case, birou sau oriunde altundeva, ca sa-ti poti face alegerile perfecte in liniste.

Apropo de cadouri de Valentine’s Day, ca sa aducem zambetul pe chip nu doar celui care va primi, dar si celui care va darui, am lansat campania 1+1/2 GRATIS. La doua tricouri achizitionate, pe al doilea il primesti la jumatate de pret. In cazul in care nu ai gasit inca tricoul perfect sau setul de tricouri personalizate pe site-ul nostru, dar detii deja imaginile/ textul care te intereseaza, noi te ajutam sa le creezi, cu mare drag.

Ne-am bucura enorm sa stim ca am fost sursa ta de inspiratie si nu uita: nu cadourile extravagante reprezinta dovada ca il/ o pretuiesti, ci livrarea mesajului care starneste zambete persoanei iubite.

cadouri de Valentine's Day

 cadouri de Valentine's Day

cadouri de Valentine's Day

cadouri de Valentine's Day

cadouri de Valentine's Day

cadouri de Valentine's Day

Happy Valentine’s Day sau un Dragobete fericit, dupa preferinte!  <3

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns