PRINTADO Recomandam Taraba lui Jimmy
La povesti cu Jimmy

Taraba lui Jimmy

La povesti cu Jimmy

Cine este Jimmy?

Nu știu câți dintre voi ati auzit de Mihai Dimulescu sau de taraba lui Jimmy dar cu siguranță ați auzit măcar odată în online de Jimmy Hex, a.k.a povestitorul ăla funny care face filmulețe marca „La povești cu Jimmy”.

Mihai e un om super fain, care într-un interviu cu Cristi Priză, povestește cam care a fost evoluția lui de-a lungul anilor și cum a ajuns să fie unul dintre cei mai populari vloggeri la momentul actual.

El a plecat dintr-un sat din Argeș și a continuat studiile în București.

Tot aici, undeva prin 2016, dintr-o joacă, și-a făcut primul canal pe YouTube care cu pași timizi a început să prindă contur. Primul canal a fost  și este “Jimmy Hex” iar apoi a făcut ochi cel de-al doilea, și anume “La povești cu Jimmy”.

Să mai specificăm că pe lângă succesul poveștilor lui umoristice, a fost de n-șpe ori în trending pe YouTube și maaai mult chiar, o perioadă a reușit să-i detroneze pe cei de la 5GANG, direct pe locul 1 în trending? Nu e necesar, nu-i așa? 😊 Pentru curioși, povestea cu pricina o puteti gasi aici.

Cam cât de cool să fii?

Ce este taraba lui Jimmy ?

Ce ni s-a părut mișto la Jimmy, pe lângă videoclipurile amuzante, controversate, chiar șocante cum ar spune chiar el, este faptul că Jimmy are propria “tarabă” cu tricouri personalizate pe Tshirt-Factory, un alt marketplace similar cu cel pe care il puteti gasi si pe Printado, unde oricine isi poate deschide propriul shop online.

Apropo de taraba lui Jimmy, cam asa arata designurile create de el:

Tricou personalizat din taraba lui jimmyHanorac personalizat Jimmy HexTricou personalizat Jimmy HexTricou personalizat din taraba lui jimmy

Așadar, fie că ești povestitor, gamer, pasionat de bere, artist sau doar îți sună bine ideea de a face bani prin propriul tau magazin într-un marketplace, ei bine află că Printado poate da viață designurilor tale cu eforturi minime. Hai si tu alături de noi!

4/5 (3 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns