PRINTADO By Printado In casa poti face o gramada de lucruri creative!
tricou personalizat stai acasa

In casa poti face o gramada de lucruri creative!

Esti blocat in casa si incepi sa te plictisesti? Incearca una dintre aceste activitati!

Nu este nicio rusine sa te plictisesti in perioada aceasta. Prima zi este de aur: te culci, te bucuri de un mic dejun de lux si, bineinteles, te uiti la emisiunile tale preferate. Dar atunci, se intampla. Traversezi toate cele mai bune filme de pe Netflix, te gasesti in pas intre frigider si canapea, iar peretii incep sa se simta ceva mai aproape decat erau inaite. Ai inceput sa te simti plictisit. In loc sa stai pe telefon sa te pierzi in stiri si pe social media stabileste cateva lucruri distractive pe care le poti face acasa sau in curtea ta. In functie de starea ta de spirit, am gasit cateva lucruri pe care sa le faci atunci cand te plictisesti. De la jocuri de masa la organizarea interioara. Aceste activitati interesante va vor tine distrati, indiferent cat timp sunteti blocati in interior.

Activitati de facut atunci cand ramai blocat in casa

Joaca un joc de masa. Opriti televizorul si provocati familia la un joc de masa. Jocuri clasice precum Monopoly, Remi sau Nu te supara frate. Daca nu ai aceste jocuri, nu-ti fa griji, exista si variante online ale acestor jocuri!

Daca sunteti parinti, puteti achizitiona un tricou de colorat pentru ca cel mic sa isi dezvolte abilitatile creative intr-un stil diferit pe care il va putea purta! Copii care nu se plictisesc, parinti relaxati! De adaugat ca aceasta activitate este amuzanta si in familie!

Fa un antrenament. Nu ai nevoie de un coleg de sala. Alege-ti jambierele preferate, o aplicatie de antrenament, un tricou de sala si pune-ti sangele in miscare!

tricouri de stat in casa

Poti incerca si varianta de a realiza arta decorativa pentru peretele din camera ta, nu trebuie sa fii un un maestru al graficii! Sau poti acizitiona un tablou de aici, cu siguranta iti va placea!

Daca esti pasionat de grafica, invata cum sa iti incepi propria afacere cu tricouri personalizate pe Printado. Este foarte simplu si rapid! Aici este un tutorial care iti va explica cu pasi marunti cum sa o faci!

 

Tu ce activitati preferi sa faci in casa in perioada asta?

5/5 (1 Review)

Articole similare

Lasă un răspuns