PRINTADO Recomandam Masca fuck covid
masca fuck covid

Masca fuck covid

Masca fuck covid – sau cum celebreaza Ozzy Osborne celebru eveniment din 1982.

 

masca fuck covidCum s-a nascut o legenda

Traversam o perioada in care iesirile noastre sunt importante. Asta nu inseamna ca trebuie sa fie si plictisitoare sau lipsite de culoare. O parte din artistii internationali s-au adaptat, si cel mai bun exemplu il reprezinta magazinul de produse al lui Ozzy Osbourne. Zilele acestea pentru fiecare bluza achizitionata vei primi si o masca fuck covid. Totul a plecat de la urmatoare situatie. In timpul unui concert din 1982 in Des Moines, cineva a aruncat pe scena un obiect. De fapt era un liliac in stare de inconstienta. Celebrul artist a crezut ca este o jucarie de recuzita si a muscat si rupt cu dintii capul acestuia.

In 2008 artistul a relatat patania revistei Classic Rock. ” Cred ca am fost uluit de lumini. Am luat animalul de jos si l-am bagat in gura. Apoi aripile lui au inceput sa bata si astfel am avut un gest reflex din cauza socului. Am incercat sa-l scot prea repede si i s-a dezlipit capul.

Bundle mask fuck covid

Masca Fuck Covid ! un slogan la moda.

Modelul a fost introdus la doar câteva zile după ce Organizația Mondială a Sănătății a anunțat că cercetările sale au descoperit că coronavirusul SARS-CoV-2, care cauzează COVID-19, este probabil generat de lilieci. In descrierea produsului insa cumparatorii sunt avertizati ca aceasta masca nu este de calitate medicala. Ea nu este menita sa inlocuiasca una cu un factor de protectie ridicat FFP1-FFP3.

La inceputul acestui an, mai exact pe 20 Februarie, Ozzy a lansat primul sau album solo din ultimii zece ani, intitulat Ordinary Man. Una din piesele de pe album este in colaborare cu artistul Post Malone si producatorii cred ca se va bucura de cel mai mare succes.

Totusi datorita problemelor de sanatate si a situatiei pandemice in care ne aflam Ozzy a luat o decizie. El si-a anulat turneul oficial din America de Nord din 2020. Gurile rele spun ca masca fuck covid vine mai mult ca un statement si datorita faptului ca producatorul albumului Andrew Watt a fost test pozitiv cu noul virus.

 

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns