PRINTADO By Printado Spune-mi ce tricou ai, ca sa-ti spun cine esti!

Spune-mi ce tricou ai, ca sa-ti spun cine esti!

De-alungul vremii, oamenii au incercat diferite metode de a deslusi firea celor din jurul lor. Intai au citit in carti, apoi au descoperit cafeaua si au inceput sa citeasca in ea. Ba chiar, fratii chinezi obisnuiau din cele mai vechi timpuri citeasca in frunze de ceai.

Ei, vremurile au evoluat si acum lumea apeleaza la cu totul alte tertipuri pentru a da de cap firii unuia sau a altuia. In zilele noastre poti sa ghicesti cate ceva despre un anumit individ doar privindu-i tricoul.

Daca va purta un tricou simplu, fara imprimeuri, asta ne va arata ca individul in cauza e un tip stresat si cu dragoste pentru simplitate, aceasta dragoste fiind un rezultat direct al stresului sau. Tocmai de aia noi recomandam modele de tricouri amuzante. Pentru un plus de personalitate!

De asemenea, daca avem parte de un model strident, epatant, vizibil, atunci cu siguranta vom sti ca purtatorul de tricou este un tip cu o personalitate puternica, ce nu se da la o parte de la nimic.

Si, daca tot am ajuns la modele de tricouri, chiar si asta poate fi un fel de a-ti da seama care-i faza cu tipul. Avem de-a face cu mai multe tipuri de imprimeuri. In primul rand avem clasicele si inepuizabilele tricouri cu mesaje personalizate. In functie de mesajul ales, iti poti da seama de una-doua chestii, ca de exemplu despre o dorinta ascunsa, despre ce anume il amuza, s.a.m.d.

Lucrul acesta se aplica si la tricourile ce contin imagini grafice. Multe elemente ale personalitatii pot fi deslusite doar din urmarirea cu atentie a unui model de tricou, pentru ca lucrurile vorbesc pentru noi.

Sa luam de exemplu un tricou amuzant, cu mesaj fun. De exemplu: the man, the legend. Ce va spune un astfel de tricou personalizat despre posesorul lui? In primul rand denota o foarte mare incredere in sine. Si stim ca increderea in sine atrage.

Iata de ce trebuie sa nu ne ferim sa purtam tricouri haioase cu mesaje ce ni se potrivesc. In galeria noastre veti gasi o sumedenie de astfel de modele de tricouri.

Daca doriti sa vizionati mai multe modele de tricouri amuzante sau pur si simplu interesante, sunteti invitatii nostri sa dati un click pe galeria de tricouri Printado. Nu se stie niciodata ce se poate adapta personalitatii voastre, sau cum puteti sa emiteti judecati de valoare fara sa deschideti gurita!

mesaje personalizate
Model Tricou Printado
modele personalizate
Model Tricou Amuzant
mesaje personalizate
Model Tricou Amuzant T-shirt Factory
mesaje personalizate
Model Tricou Amuzant Merry Christmas
tricouri funny
Hello Gorgeous Model Tricou
mesaje personalizate
Model Tricou Amuzant Play Me
mesaje personalizate
Model Tricou Amuzant Trouble Maker
mesaje personalizate
Model Imprimeu I am your father
0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns